Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Zakelijke taxi bestellen bij Taxi Delft

Ga je voor zakenreis naar het buitenland of heb je een afspraak op kantoor in Delft of omstreken? Bij Taxi Delft kun je een taxi bestellen die jou naar iedere locatie brengt. Het taxibedrijf rijdt vanuit Delft en diverse plaatsen zoals Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Den Haag-Ypenburg, Schipluiden en Westland. Heb je in een van deze plaatsen een afspraak en wil je verzekerd zijn van snel vervoer? Je bestelt snel een zakelijke taxi zodat je gegarandeerd op tijd bent bij een meeting, vergadering of andere belangrijke bijeenkomst van je werk. Ook als je vanuit een van de genoemde plaatsen een vlucht moet halen vanaf Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport reserveer je hier een taxi.

Altijd zeker zijn van op tijd aankomen

Het grote voordeel van een zakelijke taxi is dat je verzekerd bent van een comfortabele rit waarin je met alle ruimte kunt voorbereiden op je reis. Dit is in tegenstelling tot het openbaar vervoer, waar het vaak erg druk is en je niet zeker bent van de juiste aankomsttijd. Om geen tijd te verspillen en zeker op tijd te zijn voor je vlucht of vergadering is een taxi een echte uitkomst. Je ervaart alle voordelen van een comfortabele reis en daarnaast geniet je optimaal van de service die het taxibedrijf biedt.

Comfortabel vervoer op ieder moment van de dag

Je kunt 24/7 een zakelijke taxi bestellen bij Taxi Delft. Ook ruim van tevoren reserveren is goed mogelijk. Heb je ter plekke een taxi nodig vanuit Delft? Telefonisch reserveren is binnen tientallen seconden gebeurt; de taxi is binnen 10 minuten bij je. Als zakelijke klant van Taxi Delft hoef je na de rit niet te betalen maar wordt er een factuur naar je bedrijf gestuurd. Zo is het gebruik van een taxi nog makkelijker en sneller! Bel 015-2024004.