Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxicentrale Delft

Als je een taxi nodig hebt in Delft en omstreken bel je Taxi Delft. Deze taxicentrale brengt je niet alleen naar tal van bestemmingen, maar rekent ook een goede prijs en levert je de nodige service en kwaliteit. Wanneer je met de taxi reist wil je natuurlijk profiteren van de ruimte, maar ook van de rust om je heen en de snelheid van de rit. Hiermee kan Taxi Delft zich onderscheiden van andere vervoersmiddelen. Deze taxicentrale Delft hanteert vaste lage tarieven, brengt je overal naartoe en zorgt ervoor dat je kunt profiteren van een comfortabele taxirit.

Ontdek de 24/7 service

Het maakt niet uit waar je naartoe wilt: Taxi Delft brengt je overal naartoe. Deze taxicentrale rijdt van en naar Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland. Wanneer je woonachtig bent in een van deze plaatsen kun je altijd een beroep doen op Taxi Delft. Deze taxicentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het reserveren van een taxi. Je kunt hier daarnaast ook terecht voor het regelen van groepsvervoer.

Ook naar het vliegveld met taxicentrale Delft

Vanuit Delft en omgeving kun je ook kiezen voor een taxirit wanneer je naar het vliegveld moet. Het is altijd prettig om te weten dat je jouw reis zorgeloos kunt beginnen wanneer je met de taxi naar de luchthaven wordt gebracht. Je hebt niet te maken met vertragingen, je hoeft nergens over te stappen en daarnaast profiteer je van een comfortabele en veilige rit. Zo ervaar je geen enkele stress onderweg naar het vliegveld. Taxi Delft brengt je naar Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en tal van andere luchthavens. Reserveer 24 uur van te voren en betaal een vast tarief. Studenten krijgen 10% korting op vertoon van de studentenkaart. Je taxi reserveer je makkelijk en snel online, via Whatsapp of telefonisch (015-2024004).