Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxi Westland

Heb je vanuit Westland een taxi nodig? Dan kun je altijd een beroep doen op Taxi Delft! Je kunt hier je taxi Westland boeken om je naar iedere locatie te laten brengen. Zo profiteer je niet alleen van een snelle, maar ook van een comfortabele rit. Het is wel zo prettig om te weten dat er ook een relaxte manier van reizen is, op ieder moment van de dag én ‘s nachts. Bij de taxicentrale kun je eenvoudig en snel je rit regelen: je belt naar 015-2024004, je stuurt ons een bericht via Whatsapp of je vult online het formulier in. Zo makkelijk kan het zijn!

24/7 de beste service

Het taxibedrijf rijdt niet alleen in Delft, maar ook in Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland. Wanneer je woonachtig bent in Westland kun je vanuit hier overal naartoe met de taxi. Of je nu een feestje hebt in Rotterdam of een zakelijk evenement in Den Haag: Taxi Delft is 24/7 bereikbaar om een taxi te regelen. Je maakt het jezelf niet alleen heel makkelijk, maar je zorgt ook nog eens voor een veilige en zorgeloze rit naar je bestemming.

Taxi Westland is ook voor groepen

Bij Taxi Delft kun je 24 uur van tevoren reserveren en profiteren van een vast tarief. Je kunt een taxi regelen voor jezelf, maar ook als je met een grotere groep bent is het heel eenvoudig om je taxi te reserveren. Een taxibus met chauffeur brengt je naar iedere locatie en zorgt er zo voor dat je met meerdere mensen tegelijk kunt reizen. Taxi Delft brengt je overal naartoe, van restaurant en bar in de stad tot adressen ver buiten Delft en omstreken. Ook als je naar het vliegveld moet worden gebracht staat de taxi Westland voor je klaar.