Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxi Rijswijk

Wanneer je een taxi van of naar Rijswijk nodig hebt, is Taxi Delft de plek waar je moet zijn. Hier reserveer je heel snel een taxirit naar de gewenste bestemming, betaal je een standaard lage prijs en profiteer je van een veilige en comfortabele rit. De taxi is niet alleen een prettige, maar ook een ontspannen manier van reizen. Op deze manier voorkom je vertragingen, hoef je niet over te stappen en kun je op ieder moment van de dag gebruik maken van de service. Taxi Delft staat 24/7 voor je klaar! Je rit kun je online reserveren, maar ook via Whatsapp of telefonisch (015-2024004).

Bespaar geld met de taxi

Met een taxi van of naar Rijswijk ben je in ieder geval verzekerd van een vaste prijs. Reserveer je jouw taxi 24 uur van tevoren, bijvoorbeeld als je naar Schiphol of Rotterdam Airport moet worden gebracht? Dan ben je verzekerd van een vast tarief waar niet vanaf geweken wordt. Zo betaal je voor een taxirit naar Schiphol €79 en naar Rotterdam Airport €35. Voor dit bedrag kun je met vier personen in de taxi. Als je met meerdere personen op reis gaat is het heel aantrekkelijk om met de taxi te gaan omdat je op deze manier geld bespaard!

Taxibedrijf voor ieder vervoer

Taxi Delft is niet alleen een aanrader voor personenvervoer, maar ook voor zorgvervoer en zakelijk vervoer. Wil je er zeker van zijn dat je op tijd aankomt bij je afspraak in het ziekenhuis of een zakelijke bijeenkomst? Met de taxi ervaar je niet de stress van het openbaar vervoer en kun je zeker zijn van een comfortabele, veilige en snelle rit naar de plek van bestemming. De taxicentrale rijdt niet alleen van en naar Rijswijk, maar ook van en naar Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Den Haag-Ypenburg en Het Westland.