Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxi reserveren kan makkelijk en snel bij Taxi Delft

Heb je een taxi nodig om naar een evenement, een luchthaven of bij een andere locatie te komen? Een taxi reserveren doe je altijd eenvoudig bij Taxi Delft. Het maakt niet uit op welk tijdstip je een taxi nodig hebt: dit taxibedrijf staat 24/7 voor je klaar. Misschien moet je vroeg in de ochtend op het vliegveld zijn en rijdt er nog geen openbaar vervoer. In dit geval is de taxi een ideale oplossing. Ook als je liever de stress en onzekerheid van het openbaar vervoer mijdt is een taxi reserveren het beste wat je kunt doen.

Overal in regio 015 Delft reserveren

Een taxi reserveren bij Taxi Delft werkt enorm makkelijk en snel. Je kunt altijd online reserveren, maar telefonisch via 015-2024004 s dit ook mogelijk. Weet je precies wanneer jij binnenkort een taxi nodig hebt? Dan kun je deze alvast reserveren voor dat moment. Heb je ter plekke een taxi nodig? Dan kun je deze ook op ieder moment reserveren in regio Delft. De taxi is dan binnen 10 minuten bij je en brengt je naar de gewenste bestemming. Je reist altijd met betrouwbare en klantvriendelijke chauffeurs die je voor de deur afzetten. Je kunt je taxi bestellen vanuit en naar Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden, Den Hoorn, Den Haag-Ypenburg en Het Westland.

Profiteer van aangename tarieven

Hoeveel kost een taxi reserveren? Dit is afhankelijk van de lengte van de rit. Taxi Delft garandeert je in ieder geval altijd de voordeligste tarieven. Je profiteert daarnaast ook nog van een aantal andere voordelen. Voor een rit naar Schiphol of een andere luchthaven betaal je tot vier personen een vast tarief. Studenten krijgen op vertoon van hun studentenkaart 10% korting en als zakelijke reiziger krijg je na afloop van de rit een factuur toegestuurd. Zo reis je veilig en voordelig naar iedere bestemming met Taxi Delft.