Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxi Taxi Maasland

Een taxi van of naar Maasland nodig? Taxi Delft is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor het reserveren van een taxi. Je kunt dan ook direct bellen naar 015-2024004 en gemakkelijk en snel een taxi regelen. Het maakt niet uit of je de taxi per direct nodig hebt, over een aantal uur of een paar dagen. Taxi Delft is op iedere moment beschikbaar en zorgt ervoor dat jij het vervoer krijgt dat je nodig hebt. Een taxi reserveren doe je bij deze taxicentrale ook online of via Whatsapp.

Betaal standaard een lage ritprijs

Een rit met de taxi van of naar Maasland is om meerdere redenen een absolute aanrader. In de eerste plaats heb je te maken met een vaste lage prijs. Bij Taxi Delft kun je op meerdere manieren profiteren. Zo krijgen studenten standaard 10% korting op vertoon van de studentenpas. Maar ook als je 24 uur van tevoren reserveert betaal je een vast tarief en kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je nu direct een taxi van of naar Maasland nodig? Dan krijg je altijd de actuele ritprijs te horen en heb je ook direct duidelijkheid.

De opties bij Taxi Delft

Daarnaast kent Taxi Delft tal van mogelijkheden. Je kunt hier terecht voor een taxirit naar de stad of een evenement, maar ook naar luchthavens als Schiphol of Eindhoven Airport. Ook wanneer je vanaf Rotterdam The Hague Airport vliegt begin je jouw reis vanuit Maasland goed met een comfortabele taxirit. Verder is Taxi Delft ook altijd beschikbaar voor het reserveren van grotere groepen. Je kunt onder andere kiezen voor een taxibus voor maximaal 8 personen. Dit is ideaal wanneer je met een grotere groep reist en graag samen wilt reizen. In de taxibus is ook genoeg ruimte voor bagage.