Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxi Delft: 24/7 tot je dienst

Een taxi in Delft nodig? Bel dan Taxi Delft en regel makkelijk en snel vervoer. Binnen enkele seconden regel je een rit en ben je verzekerd van een veilige en comfortabele rit. Het maakt niet uit waar je moet zijn, Taxi Delft brengt je overal naartoe. Je krijgt te maken met heel wat voordeel, zoals een vast laag tarief en korting voor studenten. Je krijgt als student 10% korting bij vertoon van de studentenkaart. Daarnaast ben je altijd verzekerd van de beste service, betrouwbare chauffeurs en ervaar je altijd een prettige rit. Of je nu naar een andere locatie in Delft en omstreken moet of een verdere bestemming: alles is mogelijk!

Vaste tarieven naar de luchthaven

Het grote voordeel van Taxi Delft is dat je van tevoren altijd weet waar je aan toe bent. Zo hanteert het taxibedrijf scherpe prijzen en betaal je nooit onnodig teveel. Ook profiteer je van voordeel wanneer je naar een luchthaven wordt gebracht. Reserveer je 24 uur van tevoren een taxi? Dan betaal je een vast tarief en weet je dus altijd van tevoren hoeveel je kwijt bent. Naar Schiphol ligt het bedrag op €79 en naar Rotterdam op €35. Voor dit bedrag mogen maximaal vier personen mee. Ga je met meerdere mensen op vakantie? Dan kun je optimaal profiteren van deze vaste tarieven.

Taxi Delft brengt je van deur tot deur

Een taxirit regelen bij Taxi Delft doe je makkelijk en snel en is dan ook altijd een aanrader. Of je nu naar het ziekenhuis in Den Haag moet voor een afspraak of naar een feestje in Rotterdam gaat: Taxi Delft staat 24/7 voor je klaar en zorgt ervoor dat je netjes wordt opgehaald. Wil je ook vervoer voor de terugweg regelen? Taxi Delft brengt je van deur naar deur en zorgt ervoor dat jij kunt profiteren van een zorgeloze, veilige en comfortabele rit.