Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxi boeken bij Taxi Delft

Wanneer je een taxi nodig hebt in de buurt van Delft kun je terecht bij Taxi Delft. Hier ben je niet alleen verzekerd van een comfortabele en veilige rit, maar krijg je ook waar voor je geld. Voor een scherpe prijs reis je overal naartoe binnen de regio. Of je nu van Schipluiden naar Nootdorp reist of een taxirit reserveert voor Delft richting Het Westland: je hebt altijd te maken met betrouwbare en klantvriendelijke chauffeurs die je netjes voor de deur afzetten. Je raadpleegt de taxicentrale in Delft niet alleen voor personenvervoer, maar ook voor horeca vervoer, zorgvervoer en zakelijk vervoer.

Taxi Delft rijdt naar iedere bestemming

De taxi’s van Taxi Delft zijn te vinden in de gehele regio van Delft en omgeving. Wij halen op uit en brengen naar Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland. Woon je in een van deze plaatsen? Dan kun je een taxi reserveren om je naar iedere locatie te brengen, van Rotterdam Ahoy tot Schiphol in Amsterdam. Een ritje met de taxi biedt je een comfortabele ervaring en een ontspannen reis. De chauffeurs brengen je snel naar de plek van bestemming en zorgen ervoor dat je op tijd aankomt.

Vaste tarieven in regio Delft

Een taxi bestellen bij Taxi Delft doe je gemakkelijk online, via Whatsapp of telefonisch 015-2024004. Binnen enkele seconden is de rit gereserveerd en ben je verzekerd van een taxirit naar de gewenste locatie. Voor een rit naar vliegvelden betaal je een vast tarief wanneer je 24 uur van tevoren reserveert. Zo betaal je voor een rit naar Rotterdam The Hague Airport slechts €35 voor vier personen en naar Schiphol €79. Dit taxibedrijf hanteert altijd scherpe prijzen en informeert je altijd duidelijk naar de kosten voor jouw rit. Boek je rit dus ruim van tevoren en profiteer van de scherpe prijzen!