Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Tarieven

Een taxi neem je vooral wanneer je wilt profiteren van een comfortabele en snelle rit naar je bestemming. Het is niet alleen sneller, maar ook fijner dan het openbaar vervoer. Bij Taxi Delft profiteer je daarnaast ook van scherpe prijzen en zo weet je dat je nooit onnodig veel betaalt voor je taxirit. Natuurlijk maak je ook gebruik van de service en kwaliteit die Taxi Delft bij iedere rit biedt. Zo kun je genieten van een veilige, betrouwbare, comfortabele en betaalbare manier van reizen.

Profiteer van vaste lage tarieven

Zo krijg je bij Taxi Delft onder andere te maken met vaste lage prijzen. Vanuit regio Delft kun je de taxi pakken naar tal van bestemmingen, waaronder vliegvelden. Je kunt voor een vaste lage prijs naar Schiphol. Hiervoor betaal je €79 en voor dit bedrag kunnen maximaal 4 personen mee. Een taxirit naar Rotterdam The Hague Airport kost je €35 voor maximaal 4 personen. Deze tarieven betaal je wanneer je de rit tenminste 24 uur van tevoren reserveert. Regel je de taxi korter van tevoren? Dan krijg je bij het bellen direct de actuele ritprijs te horen en kom je aan het einde van de rit niet voor verrassingen te staan.

Kortingen en voordeel

Als student krijg je 10% korting op vertoon van je studentenkaart. Op die manier profiteren studenten van extra voordeel bij Taxi Delft. Verder is er ook voor zakelijke klanten voordeel te halen bij Taxi Delft. Je werkgever krijgt na afloop van de rit een factuur toegestuurd zodat je niet betaalt voor je zakelijke rit. Verder heb je bij Taxi Delft de mogelijkheid om zowel met pin als contant te betalen. Ook betalingen met de creditcard zijn mogelijk.