Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Neem vanuit Delft de taxi naar Schiphol

Wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig is de kans groot dat je vertrekt vanaf Schiphol Airport. Ook als je op zakenreis gaat zul je waarschijnlijk vanaf Schiphol vertrekken. Het is een prettig idee om je comfortabel op je reis te kunnen voorbereiden: dat kan wanneer je de taxi naar Schiphol neemt. Taxi Delft brengt je voor een standaard lage prijs naar de luchthaven en haalt je daar ook weer op wanneer je reis er weer op zit. Vanuit Delft en omstreken is het heel makkelijk om met de taxi bij Schiphol te komen; profiteer van een prettige taxirit!

Waarom de taxi naar Schiphol de beste oplossing is

De taxicentrale staat voor je klaar om je naar Schiphol te brengen, wanneer je maar wilt. Met de 24/7 service is het dus heel makkelijk om je vakantie ontspannen te beginnen met een taxirit naar het vliegveld. De taxi naar Schiphol brengt veel voordelen met zich mee. Je begint jouw reis helemaal ontspannen omdat je niet afhankelijk bent van vertrektijden in het openbaar vervoer. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je op tijd aankomt op de luchthaven. Met het openbaar vervoer kun je te maken krijgen met vertragingen; dit levert je alleen maar stress op. Om dit te voorkomen en te genieten van een onbezorgde reis is de taxi naar Schiphol de beste oplossing.

Voor een vast tarief naar de luchthaven

Ook als je weer terugkomt van je reis staat Taxi Delft voor je klaar om je terug te brengen naar je woning in Delft en omstreken. De taxicentrale rijdt naar en vanuit Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland. Vanuit deze plaatsen ben je snel op Schiphol. Bij Taxi Delft betaal je een vast tarief van €79 wanneer je 24 uur van tevoren je taxirit reserveert. Reserveer je korter van tevoren? Bel dan 015-2024004 en krijg meer informatie over de exacte kosten van je rit.