Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Schiphol Airport taxi

Wanneer je op vakantie of zakenreis naar het buitenland gaat is de kans groot dat je vertrekt vanaf Schiphol, het grootste vliegveld van Nederland. Vanaf hier vertrekken dagelijks tientallen vluchten naar allerlei bestemmingen over de hele wereld. En om je vakantie nog aangenamer te maken, kun je kiezen voor een Schiphol Airport taxi van Taxi Delft. Dit taxibedrijf biedt je niet alleen een snelle, maar ook een zorgeloze rit naar de luchthaven vanuit Delft en omstreken. Zo ben je zeker van een comfortabel begin van je vakantie, zonder stress over hoe je op tijd komt met het openbaar vervoer.

Nooit onduidelijkheid over de prijs

De Schiphol Airport taxi kan altijd gereserveerd worden. De taxicentrale is 24/7 bereikbaar voor het reserveren van een taxi vanuit Delft naar Schiphol. Wanneer je jouw taxi ruim van tevoren reserveert profiteer je daarnaast ook van een standaard laag tarief van €79. Voor dit bedrag kunnen totaal vier personen mee in de taxi. Hoe meer personen er meereizen, hoe goedkoper het wordt per persoon. Daar profiteert iedereen van! Dit vaste tarief geldt wanneer je de taxirit 24 uur van tevoren reserveert bij Taxi Delft. Reserveer je de Schiphol Airport taxi korter van tevoren? Dan krijg je altijd de ritprijs te horen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Reserveer gemakkelijk en snel

Taxi Delft rijdt in Delft en omstreken en haalt je op vanaf ieder adres in plaatsen als Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Schipluiden, Den Hoorn, Den Haag-Ypenburg en Het Westland. Ben je woonachtig in een van deze plaatsen? Vanaf hier rijdt de Schiphol Airport taxi je naar de luchthaven waar je jouw vakantie of zakelijke reis kunt beginnen. Ga je als student op vakantie? Profiteer dan van 10% korting op de taxirit op vertoon van je studentenkaart. Reserveer online of telefonisch, via 015-2024004.