Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Altijd profiteren van de taxibus

Ook als je op zoek bent naar een taxibus kun je hiervoor bij Taxi Delft terecht. Voor het vervoer van kleinere en grotere groepen vind je bij Taxi Delft wat je zoekt. Er kunnen tot 8 personen in de taxibus en dat betekent dat je samen met een grotere groep kunt reizen. Met het taxibedrijf kun jij naar de gewenste bestemming rijden. Vaak gaat het om transfers naar Schiphol of het treinstation. Taxi Delft biedt de mogelijkheid om meerdere bussen in te zetten op het moment dat je als groep naar verschillende locaties. Iedere taxibus heeft airconditioning en genoeg ruimte voor bagage.

Genoeg ruimte voor tot 8 personen

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken hoe een taxibus voordeel op kan leveren. Er moet natuurlijk wel genoeg plek zijn voor iedereen en daarnaast ook nog ruimte voor bagage. Ga je bijvoorbeeld op wintersport, dan is het wel belangrijk om van tevoren te kijken of er genoeg ruimte is voor ski’s en andere benodigdheden. Je bent bij Taxi Delft altijd verzekerd van goede service en kwaliteit. Zo reis jij vanuit Delft en omstreken in stijl naar de luchthaven of naar een andere bestemming. De taxibus is vooral handig wanneer je een korte afstand moet afleggen met een groep. Je bespaard zo benzinekosten en daarnaast heb je maar één chauffeur nodig.

Vanuit Delft naar iedere locatie

Je kunt er ook voor kiezen om de taxibus te reserveren voor een evenement of een feestje. Het is dan ook mogelijk om een chauffeur bij de taxibus te regelen die jullie naar de gewenste bestemming brengt. Een taxibus reserveren is enorm gemakkelijk en doe je heel snel online, via Whatsapp of telefonisch. Zo regel je snel vervoer naar iedere locatie vanuit Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland.