Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Maastricht Airport taxi

Er zijn verschillende luchthavens in Nederland vanwaar je naar tal van bestemmingen binnen en buiten Europa kunt vliegen. De Maastricht Airport taxi van Taxi Delft zorgt ervoor dat je snel en veilig op de luchthaven aankomt, zodat je vanaf hier je vlucht kunt pakken, zonder dat je enige stress hebt over de vlucht. De taxicentrale rijdt vanaf Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland naar Maastricht Airport om je hier veilig af te zetten. Vanaf hier kun jij je reis vervolgen en vlieg je naar de door jou gekozen bestemming.

De taxicentrale voor studenten en zakelijke reizigers

Het taxibedrijf haalt je vanuit thuis op en brengt je naar het vliegveld. Het reserveren van de taxi is met enkele tientallen seconden geregeld. Hiermee ben je dus verzekerd van een goede reis en een goed begin van jouw vakantie of zakenreis. Bij Taxi Delft heb je te maken met een standaard laag tarief voor jouw taxirit. Zo weet je dus van tevoren waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Ben je student? Dan krijg je 10% op de taxirit wanneer je jouw studentenkaart laat zien. Zo ben je nog voordeliger uit. Als zakelijke klant krijg je later een factuur toegestuurd.

Goede service op de heen- en terugweg

Met een Maastricht Airport taxi kun je niet alleen naar het vliegveld worden gebracht, maar ook vanaf de luchthaven naar huis. Wanneer je landt na een lange vlucht of aankomt op een ongunstig tijdstip wil je niets liever dan zo snel mogelijk naar huis. Als je van tevoren een taxi gereserveerd hebt staat die voor je klaar om je snel naar huis te brengen. Je hoeft dan dus niet te wachten op het openbaar vervoer en hopen dat je de juiste aansluiting hebt. Taxi Delft brengt je weer veilig thuis en zorgt ervoor dat je jouw reis zowel ontspannen begint als beeindigt.