Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Horeca taxi bestellen voor Delft en omgeving

Ga je er in het weekend lekker op uit in de stad? Het is wel zo prettig om dan alvast je vervoer te regelen. Een taxirit zorgt er niet alleen voor dat je veilig thuiskomt, maar ook dat je niet uit hoeft te zoeken hoe je ‘s avonds laat moet reizen met het openbaar vervoer. Of je nu lekker uit eten gaat in Delft en omgeving of tot diep in de nacht gaat stappen in een van de grotere steden? Een taxirit reserveer je makkelijk, snel en ruim van tevoren. Zo hoef je je over het vervoer geen zorgen meer te maken. En dat maakt een avondje uit helemaal onbezorgd!

Ook vervoer naar de grotere steden

Hoe fijn is het om beschikking te hebben over een horeca taxi in Delft? Niemand hoeft de BOB te zijn, je komt aan bij de gewenste locatie en je wordt ook weer veilig thuisgebracht. Dit taxibedrijf verzorgt alle ritten voor de regio Delft, maar ook naar steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Gezellig uit eten in Delft, vrienden bezoeken in Den Hoorn of een van de vele cafés in Delft? Wij brengen je er naartoe en ook weer veilig naar huis.

24/7 een taxi reserveren

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor de horeca taxi van Taxi Delft. In de eerste plaats is Taxi Delft 24/7 bereikbaar en kun je dus altijd reserveren. Daarnaast hebben de chauffeurs de nodige kennis van uitgaansgelegenheden in Delft en omgeving. Je kunt hier ook terecht voor groepsvervoer voor grotere groepen die gebruik willen maken van de horeca taxi. Ook als eigenaar van een horecagelegenheid bestel je makkelijk en snel een taxi voor je gasten. Via 015-2024004 bestel je binnen enkele seconden een taxi en ben je verzekerd van een comfortabele taxirit naar jouw bestemming voor een scherpe prijs.