Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Groepsvervoer

Wanneer je met een grotere groep gaat reizen heb je veel baat bij het reserveren van groepsvervoer bij Taxi Delft. Zo kun je onder andere kiezen voor een taxibus voor maximaal 8 personen. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo bespaar je op brandstofkosten wanneer je samen reist en heb je maar één chauffeur nodig. Bij Taxi Delft heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt een taxibus met chauffeur boeken, maar ook zonder. Je reserveert de taxibus gemakkelijk en snel online of via Whatsapp. Snel bellen kan ook, dit doe je naar 015-2024004.

Het gemak van de taxibus

Het grote voordeel van groepsvervoer van Taxi Delft is dat je op deze manier vanuit regio Delft naar heel veel bestemmingen kunt rijden. Heb je een feestje in het centrum van Delft of is er een ander leuk evenement, bijvoorbeeld in Rotterdam of Den Haag? Dan maak je het jezelf makkelijk om als groep te kiezen voor een taxibus van Taxi Delft. Het taxibedrijf regelt je bus met of zonder chauffeur. Heb je een BOB nodig? Dan kun je kiezen voor een taxibus met chauffeur. Ook als je met elkaar op vakantie gaat is het handig om een taxibus te huren. Zo kun je gezamenlijk naar Schiphol of een van de andere luchthavens.

Bespaar op je reis en reserveer groepsvervoer

Taxi Delft biedt je de mogelijkheid om als groep samen te reizen. Zo voorkom je dat iedereen met zijn eigen auto gaat rijden of met het openbaar vervoer. Een taxi is niet alleen sneller, maar ook comfortabeler en veiliger. Je bent niet aan tijden verbonden maar je kunt op ieder moment van de dag je taxibus reserveren. Heb je nu groepsvervoer nodig of wil je dit alvast regelen voor over een aantal dagen? Taxi Delft is 24/7 bereikbaar voor het reserveren van groepsvervoer in regio Delft!