Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Goedkope taxi? Betaalbaar reizen met Taxi Delft

Ben je op zoek naar een goedkope taxi in Delft en omgeving? Bij Taxi Delft kun je terecht voor het reserveren van een goedkope taxi die je overal naartoe brengt. Of je nu een taxi nodig hebt voor je reis naar Pijnacker, Nootdorp, Schipluiden of een van de vliegvelden: Taxi Delft brengt je overal naartoe. Het grote voordeel is dat je gebruik maakt van een taxibedrijf dat al jaren in Delft en omgeving rijdt. Je bent dus verzekerd van de beste service maar ook betaalbare tarieven. Het is wel zo prettig om op tijd aan te komen op je bestemming!

Betaal een vaste lage prijs voor je taxirit

Bij Taxi Delft betaal je een vaste lage prijs en dat betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ga je binnenkort op vakantie en wil je een taxi nemen naar het vliegveld? Wanneer je 24 uur van tevoren reserveert betaal je naar Schiphol voor vier personen een vast bedrag van €79 en naar Rotterdam Airport €35. Je bent met Taxi Delft niet alleen voordelig, maar ook snel op de plek van bestemming. Maar ook als je op zoek bent naar een taxicentrale in Delft die je naar verschillende wijken of plaatsen in de buurt kan brengen kun je voor een vast laag bedrag profiteren van een snelle rit.

Gemakkelijk reserveren

Een taxi bestellen bij Taxi Delft doe je gemakkelijk en snel online of telefonisch. Je kunt 24/7 bellen naar 015-2024004 om een taxi te bestellen. De chauffeurs van Taxi Delft zijn klantvriendelijk en bieden op ieder moment de juiste service. Of je nu een zakelijke rit wilt reserveren, zorgvervoer wilt regelen of om een andere reden een taxi nodig hebt: Taxi Delft is betaalbaar, zorgt ervoor dat je altijd op tijd aankomt en geeft je de zekerheid van de beste service.