Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Direct reserveren

Heb je nu een taxi nodig? Dan kun je direct reserveren bij Taxi Delft. Je kunt op meerdere manieren jouw taxirit regelen. Zo kun je in de eerste plaats bellen naar 015-2024004, maar ook een bericht sturen op Whatsapp. Tot slot is het ook mogelijk om online je reservering te regelen, door een formulier in te vullen op de website van de taxicentrale. Het is aan jou om te bepalen wat je prettig vindt. Taxi Delft is 24/7 bereikbaar en rijdt van en naar Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland.

Actuele ritprijs

Direct reserveren betekent dat je per direct een taxi nodig hebt. Bij Taxi Delft krijg je dan altijd de actuele ritprijs te horen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zo weet je precies hoeveel de taxirit kost. Taxi Delft hanteert de standaard tarieven maar biedt ook de mogelijkheid om te profiteren van vaste tarieven: wanneer je 24 uur van tevoren reserveert staat het tarief vast. Reserveer je nu een taxi in regio Delft? De taxi is dan binnen 10 minuten bij je en brengt je naar de gewenste locatie.

24/7 service bij Taxi Delft

In de taxi kun je niet alleen contant betalen, maar ook met pin en creditcard. Je hebt dus genoeg betalingsmogelijkheden en dat maakt de keuze voor de taxi een zeer aangename keus. Wil je ‘s nachts opgehaald worden vanuit het centrum van Delft of heb je last minute een taxi nodig om bij een vergadering te komen? Taxi Delft is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om jou te voorzien van het juiste vervoer.