Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Bel Taxi Delft

Heb je een taxi nodig? Bel Taxi Delft! Hier kun je niet alleen terecht voor ritten in de omgeving van Delft, maar ook voor een taxirit naar het vliegveld. Het is makkelijker dan ooit om een taxi te reserveren, en een van de manier is door te bellen naar 015-2024004. Binnen enkele seconden is de rit geregeld. Je kunt bellen wanneer je direct een taxi nodig hebt, maar ook als je de rit alvast wilt geregeld hebben voor een later moment. Reserveren kan ook via Whatsapp of door het invullen van een formulier op de website.

De taxicentrale in regio Delft

Taxi Delft bellen is vooral makkelijk omdat je op deze manier niet alleen direct de bevestiging krijgt, maar ook omdat je dan ook de actuele ritprijs hoort. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Taxi Delft rijdt van en naar Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland. Maar ook als je vanuit een van deze plaatsen naar het vliegveld wilt worden gebracht kun je een beroep doen op dit taxibedrijf. Bel Taxi Delft wanneer je een rit wilt reserveren en regel ook gelijk de taxirit voor de terugweg. Zo ben je na je vakantie of zakelijke trip verzekerd van een snelle en zorgeloze rit naar huis.

Comfortabele manier van reizen

Je kunt altijd een beroep doen op Taxi Delft wanneer je groepsvervoer nodig hebt. Bel Taxi Delft en reserveer een taxibus voor maximaal 8 personen. Het is daarnaast ook mogelijk om voor zakelijk vervoer een taxi te regelen, bijvoorbeeld om bij een afspraak of vergadering te komen. De taxi is dan niet alleen een makkelijk, maar ook een prettig, snel en comfortabele manier van reizen. Zo vermijd je de drukte van het openbaar vervoer en kun je op ontspannen wijze voorbereiden op een meeting of een dag op kantoor.