Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Taxi Airport

Ga je op vakantie en wil je zonder enige stress aan je reis beginnen? Kies dan voor een taxirit naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of Eindhoven Airport met Taxi Centrale Delft. Zo ben je niet alleen verzekerd van een aangename reis, maar kun je ook voordelig uit zijn. Wanneer je met het openbaar vervoer naar het vliegveld reist kunnen er zich verschillende problemen voordoen, zoals vertragingen, veranderende vertrektijden of het uitvallen van treinen en bussen. Dit zorgt voor veel stress en kan ervoor zorgen dat je een stuk minder ontspannen aan je vakantie begint. Wat als er een manier was waarop je verzekerd kon zijn van een comfortabele en stress-vrije rit?

Begin je vakantie ontspannen met Taxi Delft

Dat kan bij Taxi Delft! Het taxibedrijf haalt op vanuit Delft en omgeving (Delfgauw, Schipluiden, Nootdorp, Pijnacker, Den Hoorn, Den Haag-Ypenburg en meer) en brengen jou snel naar het gewenste vliegveld. Reserveer 24 uur van tevoren om verzekerd te zijn van een vast tarief en snelle service. Een professionele en ervaren chauffeur van Taxi Delft haalt je op en brengt jou naar het vliegveld. Je geniet van een snelle rit en je komt gegarandeerd op tijd aan: zo kun je jouw vakantie ontspannen beginnen!

Taxirit tarieven naar het vliegveld

Reserveer je jouw taxi 24 uur van tevoren? Dan betaal je vaste tarieven voor je taxirit naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven. Naar Amsterdam betaal je voor vier personen €79 en naar Rotterdam €35. Wanneer je met vier personen reist kun je ook nog eens geld besparen en ben je daarnaast verzekerd van een comfortabele en stressloze rit naar het vliegveld. Bereid jezelf goed voor en regel je taxi minimaal 24 uur van tevoren online of via 015-2024004. Zo betaal je een vast tarief en hoef je je niet meer druk te maken over het vervoer naar het vliegveld. Fijne vakantie!