Binnen 10 minuten een taxi
Voordelig naar elke luchthaven
24uurs reservering 20% korting!

Airport taxi reserveren bij Taxi Delft

Of je nu binnenkort op vakantie gaat of een zakenreis hebt gepland: het vervoer naar de luchthaven is van groot belang. Door te kiezen voor Taxi Delft maak je het jezelf heel makkelijk, omdat je vanuit Delft en omstreken snel en veilig aankomt op een vliegveld naar keuze. Zo ervaar je niet alleen een onbezorgde start van de vakantie, maar betaal je ook een standaard lage prijs voor de taxirit. Het taxibedrijf rijdt vanaf en naar Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag-Ypenburg en Het Westland.

Naar binnen- en buitenlandse luchthavens

Een airport taxi reserveren kan 24/7 bij Taxi Delft. Het maakt niet uit naar welke luchthaven je gebracht wilt worden. Wellicht vertrek je vanaf Schiphol Airport, het grootste vliegveld in Nederland. Vanuit hier vertrekken dagelijks tientallen vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Maar ook Rotterdam Airport en Eindhoven Airport behoren tot de mogelijkheden. Het kan ook voorkomen dat je vertrekt vanuit een Duitse of Belgische luchthaven, zoals Düsseldorf, Frankfurt, Brussel of Antwerpen. Vanuit Delft kun je altijd een beroep doen op de service van dit taxibedrijf, die je veilig op de plek van bestemming brengt.

Taxi Delft voor groepsvervoer naar het vliegveld

Ga je met een grotere groep? Dan kun je ook kiezen voor een taxibus of groepsvervoer richting de betreffende luchthaven. Bij Taxi Delft profiteer je van de laagste vaste prijs wanneer je 24 uur van tevoren je airport taxi reserveert. Zo betaal je naar Schiphol standaard €79 en naar Rotterdam Airport €35. Er kunnen in een taxi maximaal vier personen en dit bedrag deel je dan dus door vieren. Zo wordt de rit naar het vliegveld wel heel voordelig. Ben je student en ga je op vakantie? Op vertoon van je studentenkaart krijg je 10% korting op de taxirit.